Acolliment
 
                  Presentaciódel càmping***
                 Sobri 4 hectàrees de terreny        enarborat, el càmping L' Enclave és molt     agradable té tota estació. És travessat per un petit riu anomenat l'Angust. Situats als emplaçaments que la voreja, no faltarà en cas de ser apaivagats pel seu dolç murmuri. La truita encantarà té tots els pescadors riu té dalt del càmping. El terreny amb els seus 178 emplaçaments s'equipa amb una  piscina i amb 4 blocs sanitaris amb va aigua       calenta i lavabos individuals té totes els         instal·lacions.
        
 
El Càmping L'Enclave
  Llogament de Mòbil Home
  Prestacions de serveis
 
 
Càmping  piscina L'Enclave *** - 66800 Estavar - Cerdanya francesa - Pirineus - França
Tel : +00 33 (0)4 68 04 72 27  - Mobil :+33 (0)6 80 76 73 78  
Càmping caravaning càmping de neu, càmping de muntanya amb lloguer de mòbil home i d'emplaçaments l'any. Tancament anual l'octubre.   Escriure'ns
Camping caravaning caravaneige mobil-home piscina equipada Pirineus Orientals, càmping de muntanya amb lloguers de mobil-home i localitzacions l'any. Tancament anual a l'octubre.
Càmpings Pirineus Orientals - Càmping en el cor del Parc Natural Regional del Pirineu Català, Cerdanya Capcir a 10 minuts de Font-Romeu - Càmpings França - Càmping piscina Pirineus Orientals, càmpings de Pirineus Orientals, càmpings pirineus 66, càmping, lloguer mobil home pirineus, càmping Cerdanya , ski camping font-romeu.
ANWB Partenaire camping ACSI Certifié Accueil du Parc naturel régional des Pyrénées catalanes