Retour à l'Accueil
 

                               
            El càmping l'Enclave, que acull turistes tot l'any, se situa prop del poble d'Estavar (1200m d'altitud) a uns 500m de la frontera amb Espanya i a uns pocs minuts dels grans estacions d'esports d'hivern que son Font-Romeu, Puigmal o la Molina.

El càmping L'Enclave està situat a 45 min  de l'Andorra, 10 min de Font-Romeu, 40 min   dels Bouillouses (pic del Carlit), 20 min de      la estació d'equí del Puigmal i 10 min de la         vall d'Eyne.

 
La Cerdanya
 Localització & plànol d'accés
Zoom a la Cerdanya
 
 
Càmping  piscina L'Enclave *** - 66800 Estavar - Cerdanya francesa - Pirineus - França
Tel : +00 33 (0)4 68 04 72 27  - Mobil :+33 (0)6 80 76 73 78  
Càmping caravaning càmping de neu, càmping de muntanya amb lloguer de mòbil home i d'emplaçaments l'any. Tancament anual l'octubre.   Escriure'ns
Camping caravaning caravaneige mobil-home piscina equipada Pirineus Orientals, càmping de muntanya amb lloguers de mobil-home i localitzacions l'any. Tancament anual a l'octubre.
Càmpings Pirineus Orientals - Càmping en el cor del Parc Natural Regional del Pirineu Català, Cerdanya Capcir a 10 minuts de Font-Romeu - Càmpings França - Càmping piscina Pirineus Orientals, càmpings de Pirineus Orientals, càmpings pirineus 66, càmping, lloguer mobil home pirineus, càmping Cerdanya , ski camping font-romeu.
ANWB Partenaire camping ACSI Certifié Accueil du Parc naturel régional des Pyrénées catalanes