Home
 
                              Activiteiten van de Camping ...

...De Camping l’Enclave organiseert tijdens de zomermaanden allerlei activiteiten voor kinderen, jongeren, volwassenen en families.

's Ochtends : Activiteiten voor kinderen: sport; théater, zingen, zwembadspelletjes etc.

Eén keer per week is er de Campingduathlon. Een kleine combinatiewedstrijd in zwemmen en hardlopen. De afstanden zijn kort, de organisatie speels en kinderen tussen de 7 en 13 jaar kunnen deelnemen. Met aan het eind een heuse prijsuitreiking compleet met médailles!

’s Middags: Activiteiten voor jongeren: lveel sport en ook....

Iedere week :
       • barbecuen
       •overnachten onder de blote hemel.

Avondactiveteiten die jongeren de gelegenheid biedt elkaar te ontmoeten.

Bergwandelingen voor families en volwassenen worden georganiseerd door Nicolas , de gediplomeerd gids/begeleider van bergtochten, mountainbiken, langlaufen en oriëntatieloop en als zodanig verbonden aan de camping. Hij spreekt bovendien uitstekend Nederlands.

Wandeltochten voor de hele familie (alle niveau’s) :

•Wandeltocht met barbecue (één keer per week). Deze tocht biedt iedereen de gelegenheid om te genieten van het prachtige midden- en hooggebergte in de omgeving met na afloop een heerlijke maaltijd op de hooggelegen bergweiden van de Cerdagne. Tijdens de wandeling (ongeveer twee uur) kunnen de kleinsten op de plek van vertrek/aankomst blijven spelen onder begeleiding van de spelleidster van de camping.

•Tochtje met de 'gele trein', kennismaking met oriëntatielopen met behulp van kaart en kompas, wandeling naar zwavelbaden, wandeling naar bergmeertjes en over bergkammen, mountainbiketocht, overnachting in de bergen onder de blote hemel, etc.

 

 
 Activiteiten van de Camping
 Sportieve activiteiten.
 Culturele activiteiten
 
 
 Camping  piscine  L'Enclave *** - 66800 Estavar - Pyrénées-Orientales - France -
Tel : +33 (0)4 68 04 72 27    Mobil : +33 (0)6 80 76 73 78
Camping, zomer en winter, bergcamping met verhuur van stacaravans en jaarplaatsen. Gesloten in oktober. Schrijven 
Camping caravaning caravaneige mobil-home uitgerust zwembad Pyrenees Orientales, bergcamping met verhuur van stacaravans en locaties in het jaar. Jaarlijkse sluiting in oktober.
Campings Pyrenees Orientales - Camping in het hart van het Regionaal Natuurpark van de Catalaanse Pyreneeën, Cerdagne Capcir 10 min van Font-Romeu - Camping Frankrijk - Campings zwembad Oostelijke Pyreneeën, Pyrénées-Orientales campings, campings pyrenees 66, campings, verhuur mobil home pyrenees, camping cerdagne , skicamping font-romeu.
ANWB Partenaire camping ACSI Certifié Accueil du Parc naturel régional des Pyrénées catalanes